keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Mustangin edistymisestä sekä BMW


Tämän blogin kirjoittaminen on hieman unohtunut, joten nyt päätin sitten tulla kertomaan teille miten meidän projektiauto Mustangi edistyy. Mustangin ohella me tytöt tehdään myös toista omaa projektia, BMW:tä.

Hiomavärin ruiskuttamisen jälkeen hioimme autosta sekä ovista pinnat, jotka maalattiin ensin; ovien välit, reunat, ovien taustat jne. Tämän jälkeen ruiskutimme niihin pintavärin, efektikerroksen ja lakan.Tämän jälkeen LMD-Servicestä tuli mies, joka sovitti ja kiinnitti Mustangin ovet sekä konepellin paikoilleen. Kun auto oli kasattu pääsimme kuiva- ja vesihiomaan auton. Hiomisen jälkeen auto vietiin taas kammioon suojattavaksi. Me tytöt pääsimme ruiskuttamaan koko autoon pintavärin. Koko auton ruiskuttaminen oli hieman raskasta vaikka maalajia oli neljä. Pintavärin jälkeen autoon ruiskutettiin efektikerros. 
Efektikerroksen jälkeen ruiskutettiin lakka. Suurin osa luokastamme jäi tekemään ylitöitä, jotta auto saataisiin lakattua. Lakka valui muutamasta kohdasta ja pintaan jäi pari ikävää roskaa.

Ensimmäisen lakkauksen jälkeen teimme autoon välihionnan. 
Tämän jälkeen Sampo ja Juho jäivät ylitöihin, jotta auto saatiin lakattua uudestaan. 

Toisen lakkauksen jälkeen autossa oli muutamassa kohdassa kuivaa pintaa ja roskia, joten pojat joutuivat uudestaan hiomaan lakan. 

Sampo ja Juho jäivät myös kolmannella lakkaus kerralla ylitöihin ja nyt auto näyttää tältä. 

Tällä hetkellä lakkapinnassa on muutama valuma ja roskia, jotka hiotaan pois.


Sitten lyhyesti toiseen projektiin, BMW:hen. 

Bemari ennen
Laura toi uuden autonsa koululle maalattavaksi. Pohjatyöt hän oli jo ehtinyt tekemään valmiiksi kotonaan.


Kun auto saapui koululle aloimme viimeistelemään pohjia. Tämän jälkeen suojasimme auton ja veimme kammioon. 


Ruiskutimme autoon happopohjamaalia ja hiomavärin. Puskureihin ja peileihin vedimme muovintartunta-aineen ja ruiskutimme myös hiomavärin. 


Nyt olemme päässeet jo aloittamaan hiomavärin hiomista.Laura onnellisena

2 kommenttia: